Thursday, August 29, 2013

Safari

Dag 2 Maun, Botswana
We hebben onze wekker om 6 uur gezet. Cok wil om 8 uur vertrekken en wij willen niet de traagste zijn. Eindresultaat is dus dat we al om 7 uur klaar zijn. Compleet bepakt en bezakt en zelfs al ontbeten. Iets voor 8 uur is iedereen klaar en kunnen we gaan.

Na 25 km houdt het asfalt op en gaan we verder over gravel en soms zacht zand. Soms zelfs veel zacht zand. Zijn wij blij dat we niet zelf hoeven te rijden!

Onderweg houden we koffiepauze bij de rivier. Daarna hoeven we nog maar een klein stukje. Voor 12 uur zijn we op onze campsite. We worden verwelkomt door een kudde tsessebees, die schijn je niet zo vaak van dichtbij te kunnen bekijken. Iedereen begint zijn tent op te zetten maar we moeten toch even stoppen. Een luipaard komt langslopen!

Om 15 uur gaan we op safari, Sander en ik mogen op het dak van de jeep klimmen en daar gaan we. We hebben een geluk, we zien olifanten, giraffes, zebra's, waterbokken, impalas, wrattenzwijnen, gnoes, 8 leeuwen (slapend), nijlpaarden, krokodillen en allerlei soorten vogels.

1 reacties:

Sanny said...

Prachtige foto's. Het ziet er echt uit zoals op televisie en in tijdschriften..
Wat zal dat een indrukwekkende gebeurtenis geweest zijn!!

Post a Comment

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys