Tuesday, October 29, 2013

Een doe dagje

Dag 5 Somerset West, Zuid Afrika
Vandaag wordt het een regeldagje, eerst rijden we naar een gehoorkliniek om voor Sander nieuwe oordoppen te laten aanmeten. Dat is geen probleem en ze vertellen ons zelfs dat ze de doppen vrijdag binnen zullen krijgen. Nog geen kwartier later staan we weer buiten. Nummer 1 van ons TODO lijstje is klaar.

We rijden door naar Superbike solutions om Cheryl haar accu op te halen. We doen meteen de luchtfilters schoonmaken en bedenken een oplossing voor onze protectievesten. Julian stuurt ons naar Apple om popnagels te halen. Met die popnagels zetten we de plastic protectieplaten weer vast aan ons vest.

Volgende stop is een winkelcentrum. Het is 13 uur dus eerst maar even lunchen. Dat doen we bij Fish Aways. We bestellen beide de fish & chips met vis van de dag. De vis had een vreemde naam maar smaakt prima! Aangesterkt doen we boodschappen en dan naar de copyshop. We moeten wat dingen scannen en printen voor ons rijbewijs aanvraag. Onderweg naar de copyshop komen we langs een kapper. Sander loopt naar binnen om te kijken of hij naar de kapper kan. Dat kan maar wel pas over een paar uur.

We rijden even terug naar huis omdat ik de brieven voor het RDW vergeten ben. We halen die op en rijden weer terug. De man van de copyshop zei dat een brief 150 rand kost om naar Nederland te sturen. Als we terugkomen blijkt dat echter 470 te zijn. We besluiten de brief niet te versturen en eerst de DHL te gaan proberen. Maar eerst gaat Sander naar de kapper.

Met een nieuw kapsel rijden we door naar de DHL. Daar is een brief versturen slechts 280 rand. We versturen de brief en rijden door naar Dan om koffers te kijken. Hij blijkt de BMW koffers te hebben. Die worden dus eigenlijk enkel gemaakt voor BMW motoren. Hij geeft ons nog wat adressen waar we kunnen kijken naar koffers en we besluiten om morgen dan die zaken te gaan bezoeken.

Als we weer thuis zijn is Maran gearriveerd. Ze komt uit Duitsland en komt 2 maanden bij Cheryl an Thalia wonen. Omdat Cheryl en Thalia er vanavond niet zijn houden wij dus Maran gezelschap bij haar diner.

3 reacties:

rainman said...

zo das een kort koppie

red devil said...

hij ziet er weer uit als een broekkie van 20 hahaha slick rick.

Unknown said...

Nee hoor...Lijkt meer op Kuifje in Afrika!!!

Post a Comment

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys