Saturday, October 26, 2013

Een bezoek aan de motorclub

Dag 2 Sommerset West, Zuid Afrika
We willen vandaag naar de Tafelberg. Helaas blijkt die, vanwege het weer gesloten. Dan maar eerst naar de supermarkt om boodschappen te doen. Dan kunnen we ondertussen bedenken wat we vandaag willen doen.

Uiteindelijk besluiten we rustig aan te doen vandaag. We computeren wat en na de lunch stappen we weer op de motor en rijden naar het industrie terrein. Daar zitten 3 outdoorzaken. We bezoeken ze alle 3 en vinden uiteindelijk een geschikt koeltasje en spanbanden. Met onze nieuwe buit keren we huiswaarts om daar nog wat te zonnen en te computeren.

Als het etenstijd is maken we een portie Indiaas, ons plan is voor 2 dagen te koken. Uiteindelijk moeten we de grootste pannen erbij pakken anders past het niet. We scheppen onze borden 2 keer vol en dan moeten we zoeken naar de grootste tuperware bak. Morgen hebben we zeker nog meer dan genoeg voor avondeten.

Na het eten gaan we naar de motorclub. Cheryl heeft ons uitgenodigd langs te komen op de wake van een onlangs overleden (geen ongeluk), 52-jarige, motorrijder. De hele club zit daar te drinken en kletsen. Als wij om 20 uur aankomen is de groep aardig uitgedund. Nog een man of 35 zitten er. Maar dat mag de pret niet drukken. We kletsen wat met de mannen en vrouwen die er zitten en staan bij het kampvuur, best wel weer eens gezellig een avondje motorclub.

3 reacties:

rainman said...

ja dat is lang geleden voor jullie een avondje motorclub. 30 november hebben wij er weer 1. we nemen een biertje op jullie.

Sanny said...

Ja gezellig hè motorclub. Vinden wij ook. Jullie gaan gemist worden op 30 november. Maar ik drink er wel eentje mee op jullie gezondheid!!!

red devil said...

wie moeten we nou dat bordje om zijn nek gaan hangen......?

breng mij terug,ik ben verdwaald...

Post a Comment

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys